Provacances logo

Feriehus i Vaison-la-Romaine (84.123)

Anonym - Hinnerup (Danmark) Flere familier/Generationer
Mandag 24 jul 2017
Boligens indretning 4
Boligens atmosfære 4
Boligens udstyr og faciliteter 4
Var boligen ordentligt rengjort 4
Bad/toilet forhold 4
Køkken 4
Pool 5
Øvrige udendørs faciliteter 5
Tilfredshet er rangert på en skala fra 1 til 5, 1 er dårligst og 5 er best
Oversettelse fra dansk levert av Google Translate
Vis i original språk »
Huset er flott med vakker utsikt over landskapet, byen og Mont Ventoux. De ulike terrasser og utendørs spiseområde med både sol og skygge gjort det enkelt å bo ute hele dagen. Bassenget var nydelig og huset største aktivum utover lokaliteten.
Ved ankomst var det ganske rotete rundt bassenget med vannslanger og verktøy for å rense bassenget med akkurat som det var en stor vannslangen opprykk på en terrasse. Det hadde vært fint om det hadde blitt ryddet opp litt mer. Ved avreise var i innskudd mindre 50, - € for strømforbruk. Det så ikke ut fra kontrakten som hadde betalt for strøm på stedet, som vi anser som en feil fra Provacances' side, siden alle direkte bosetningene på avreise bør ha sett kontrakten. Derfor tror vi Provacances bør refundere oss 50, - € og fremtid forlate dette i kontrakten for dette huset.
Provacances' kommentarer:
Kjære Lise Ja, ved en feil ble det ikke nevnt i kontrakten at forbruket av elektrisitet skulle avgjøres ved avreise. Vi refunderer deg på 50 EUR. Når det gjelder rotet ved bassenget ved ankomst, antar jeg at det var bassengmannen som ikke har fullført arbeidet ennå.
Flere anmeldelser for dette feriehuset