Provacances logo
Provacances logo

Ingen samsvar feriehus eller reisemål

FAQ

Typiske spørsmål ved booking

Hvordan bestille?

De fleste folk bestiller i dag online på nettstedet vårt. Alternativt kan du sende en e-post med følgende informasjon: Hjem referanse nummer, tid, navn og adresse, fast og mobil nummer, antall voksne og barn, i en alder av hvert enkelt barn, og noen ønsker du måtte har. Du kan også ringe oss på: +45 90 60 70 00. Våre åpningstider er fra mandag til torsdag: 8:30-15:00, fredag: 08:30-14:00, lørdag stengt (unntatt åpen for ankomster), og søndag stengt. 

Når du betaler online - beskyttelse av informasjonen min?

Debet- og kredittkortinformasjon er lagt inn, gjøres via den eksterne sertifisert betalingspartner ePay via en kryptert side. Informasjonen er kjent og blir ikke lagret av Provacances.

Umiddelbar bekreftelse eller 24/48 timer etter bekreftelse?

De fleste av våre boliger i området Provence-Côte d'Azur kan bestilles med umiddelbar bekreftelse. På andre områder, de fleste av våre boliger med 24/48 timers bekreftelse, men vi tar sikte på å sikre at kalenderen av disse husene er 100% oppdatert. Ifølge den enkelte bolig hvis det er umiddelbar bekreftelse eller 24/48 timer etter bekreftelse.

Kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Når du gjør en reservasjon på vår hjemmeside, er det bindende. Men du vil alltid ha en tilbaketrekning periode på 3 dager. Hvis du har endringer eller ønsker å avbestille din reservasjon, kan du sende en e-post til info@provacances.dk~~V eller ring 45 96 70 60 00. For endring eller avbestilling mer enn 3 dager etter bestilling, vennligst se leiebetingelser.

Betaling av feriehuset?

Du kan velge å betale via bankoverføring eller via betalingskort online. Det betales i 2 terminer beløp, 1.rate / depositum på grunn 4 dager etter at bestillingen er plassert. 1.rate / depositum 30% av leien. Balansen forfaller til betaling 6 uker før ankomst.

Ved bestilling av mindre enn 6 uker før ankomst, på grunn av hele beløpet ved bestilling feriehuset. Når vi har mottatt hele beløpet videre kupong.

Bank:

Swiftcode/BIC: DABADKKK.
IBAN: DK86 3000 0010 1176 74 
Bank: Danske Bank A/S
Holmens Kanal 2-12
1092 København K, Denmark
Kontohaver: PROVACANCES, Sjællandsgade 10 B, 7100 Vejle, Denmark.

Kan en gruppe unge mennesker bestille en ferie hjemme?

Provacances leie ut til ungdomsgrupper med en gjennomsnittsalder på under 25 år. Provacances har rett til å si opp leieavtalen uten refusjon av leien dersom dette vilkåret ikke er oppfylt. Dette er åpenbart ikke for familier med barn.

I noen tilfeller kan vi med ferie huseiere aksept tillate grupper av unge mennesker, og i disse tilfellene vil bli belastet en ekstra beløp for depositum. Så du er i tvil, kan du sende en e-post til info@provacances.dk.

Depositum?

Som sikkerhet for eventuelle skader på eiendommen i løpet av oppholdet. I boliger med innkreving av avgifter mm., Serverer depositum samt sikkerhet for dette.

Når og hvordan skal jeg betale depositum?

I de fleste hjem laget som garanti bindingen til Provacances via debetkort , kontant betaling eller en egen sjekk. Betaling av depositum på grunn 6 uker før ankomst sammen med siste utbetaling.

For enkelte boliger i Frankrike, samt alle boliger i Italia er betalt per. sjekk eller kontant til eieren ved ankomst.

Når får jeg depositum tilbake?

Dersom depositum er betalt per. debet slettes garantien automatisk 14 dager etter utløpet av leieavtalen. Hvis beløpet er betalt i kontanter til oss, vennligst jeg sende kontoinformasjon, slik at vi raskt kan refundere det innbetalte beløp for ferien.

Ved å leie der depositum betales ved ankomst, refunderes depositum vanligvis ved avreise via hus, kontakt eller av noen. kontor for nøkkelen levering. I det tilfelle at det ikke er mulig, vil det senere bli tilbakebetalt via bankoverføring . I disse tilfellene vil det være praktisk lokalt levere IBAN og SWIFT nummer til din konto.

Turist skatt?

Denne avgiften fastsettes av kommunen, og kan variere fra 0,20 € til 1,50 € per person per dag. Barn under 13 år er fritatt fra denne avgiften.

Men vi vet at nesten alle våre boliger inkludert beløpet i husleien. I noen tilfeller ilegges på stedet, eller ved fakturering etter utløpet av leieavtalen. Dette vil da vises på praktisk informasjon, den enkelte bolig, samt av leieavtalen.