Provacances logo

Tilbring ferien i Frankrike

Finn din drømme feriehus på Côte d'Azur

Frankrike - Paris, Provence, Cote d'Azur, Cannes, Nice ..

Frankrike er verdens mest besøkte turistmål med over 80 millioner besøkende hvert år, og det er ikke uten grunn. Med verdens mest besøkte by, Paris, som tilbyr en veritabel overflod av kulturelle og historiske attraksjoner, er en by ferie i Frankrike åpenbare. Men landet har mye mer å tilby. Den franske kysten er med rette verdenskjent, og sommeren kan nytes i sin helhet på den franske rivieraen mellom kjente byer som Cannes, Nice og Saint-Tropez. Den franske Alpene tilbyr ski i verden, og inne i landet skjuler en rekke interessante byer og et svært rikt og variert natur. Frankrike er et perfekt feriedestinasjon året for par så vel som familier som ønsker en avslappende ferie med en rekke aktiviteter og utflukter.

Provacances tilbyr hovedsakelig ferieboliger i den sørlige delen av landet, spesielt i området Provence-Côte d'Azur. Ferie i Sør-Frankrike tilbyr et vell av muligheter. Opplev alt som Sør-Frankrike har å tilby under en ferie i egen villa i Sør-Frankrike. Hvis du drømmer om en uke eller to med glamour, luksus og lange dager ved bassenget eller stranden er en ferie på den franske rivieraen er det opplagte valget. Hvis du ønsker i stedet å nyte ekte provençalsk atmosfære, oppleve markeder og spise godt, du leter etter en av våre mange feriehus litt innenfor den provençalske innlandet.

Se alle våre feriehus i området Provence-Côte d'Azur her. Hvis du ønsker mer informasjon om området Provence-Côte d'Azur, de ulike avdelingene og byer kan du besøke vår Holiday Goal-side. Klikk her.