Provacances logo

Ferie i Alpes-Maritimes på Côte d'Azur

Sør-Frankrikes vakreste kyst

Bestill et feriehus i Alpes-Maritimes på den fantastiske Middelhavet 

Alpes-Maritimes er den delen av Provence, ligger på Middelhavskysten, og strekker seg fra Italia i øst til Theoule-sur-Mer i vest. Alpes-Maritimes dermed skjule den mest berømte kystlinje på Côte d'Azur med fasjonable Riviera byer som Nice, Cannes, Monte-Carlo, Menton og Antibes.

Alpes-Maritimes er først og fremst kjent for kysten, som er den mest mangfoldige i Sør-Frankrike med steiner, grus, brede sandstrender og fortryllende bukter, de fasjonable Riviera byene, de vakre marinaer med yachter, luksus hoteller og all den fasjonable livet. Men Alpes-Maritimes er mye mer enn det. Innlandet byr på vakker natur, rullende felt og milde grønne åser. De gamle middelalderbyer klamrer seg til klippekanten og tilbyr en spektakulær panoramautsikt ut over det asurblå Middelhavet.

Nice er den viktigste byen i Alpes-Maritimes. Det tilbyr et vell av gode museer, en interessant gammel by, mange spennende butikker, en imponerende strandpromenade og en vakker kafé og restaurant liv. Nice er årlig vertskap for et karneval som slutter med fyrverkeri.

Cannes er den mest fasjonable byen på Den franske riviera. Det er trolig best kjent for sin internasjonale filmfestival, Palme d'Or, som hver mai tiltrekker seg de største stjernene i verden av film. Det tilbyr også en sjarmerende gamleby, gode shoppinggater samt noen av Riviera beste strender.

Provacances tilbyr et bredt spekter av fritidsboliger, villaer med bassenger, leiligheter og rekkehus, i Alpes-Maritimes. De fleste av våre boliger er lokalisert innenfor 5-10 km fra Middelhavets strender. 

Se alle våre feriehus i Alpes-Maritimes. Klikk her.