Provacances logo

Ferie i Antibes - en av de Côte d'Azur mest populære reisemål

Finn din drømme ferie hjemme i Antibes - Juan-les-Pins

Ferie i Antibes

Antibes ligger mellom Nice og Cannes og rivieraen tredje største by. Det er en av Rivieras mest populære reisemål med Europas største marina og et fredet område som trekker. Antibes ligger vakkert til rett ved Middelhavet, og med utsikt til de sørlige Alpers snødekte topper. En fantastisk skue.

Antibes har vokst sammen med den moderne nabobyen Juan-les-Pins, noe som byr på vakre strender, mange restauranter, barer, diskoteker, casino og livlig natteliv. Antibes og Juan-les-Pins ligger på hver side av den vakre halvøya Cap d'Antibes med furuskog, bukter, private strender og flotte villaer.

Antibes tilbyr en sjarmerende gammel bymur med trange gater, vakre torg og åpne plasser, full av liv. Her vil du finne mange interessante butikker, restauranter og kafeer. På Cours Massena er byens gamle dekket markedet, Marché Provençal. Fra tidlig morgen er satt opp små boder med overflod av friske grønnsaker og frukt - bare lukten og fargene i ekte provencalsk stil, er en opplevelse i seg selv. Nærmere sjøen, Château Grimaldi, som huser en stor og variert samling av Picassos verker.

På den andre siden av byen veggen, er det flere fine sandstrender og en stor marina, kalt Port Vauban, der du kan se noen av verdens største og dyreste yachter ligge for anker. Marinaen er den største årlig fungerer vertskap for en stor og populær regatta i juli. Ikke glem å ta en spasertur langs vollene på Promenade Amiral de Grasse hvor havutsikten er utrolig vakker.

I Antibes finner du også kystens mest spennende temapark, Marineland, med viser av hoppe og danse delfiner og spekkhoggere. Det er Europas største marine showet. Naboen er Aqua Splash, som er Riviera største badeland.

Feriehuse - Antibes