Provacances logo

Ferie i Cannes - Rivieraens dronning

Den mest fasjonable byen på Côte d'Azur

Tilbring ferien i Cannes på Côte d'Azur

Provacances tilbyr et bredt spekter av fritidsboliger på den franske middelhavskysten i nærheten av Cannes. Cannes er den mest fasjonable byen på den franske riviera, som sannsynligvis er mest kjent for sin internasjonale filmfestival. Cannes har en vakker gamleby, eksklusive shoppinggater, gode restauranter, en flott strandpromenade samt noen av Riviera beste strender. Marinaen er imponerende seilbåter og yachter verdt millioner side ved side.

I Cannes, to av Côte d'Azur vakreste strender. De har begge finkornet sand, og med sin relativt lave vann rett barnevennlig. Den minste stranden Plage de la Croisette, som ligger ved strandpromenaden i sentrum av byen. Den største stranden, Plage du Midi, som ligger langs Boulevard du Midi, på den andre siden av havnen. Her er også tre mindre, men fint offentlige strender: Plage Laugier, Plage Mistral og Plage Madrigal. Det er dusj på alle strendene, og det er flere små strand kiosker langs Boulevard du Midi, hvor det er mulighet for å kjøpe litt mat og drikke.

Den berømte bulevarden La Croisette er kjent for sine mange spennende og eksklusive butikker, gallerier og hoteller. Parallelt med Croisette går travle hoved gave Rue d'Antibes også med mange forskjellige butikker, restauranter og kafeer. I tillegg er flere koselige restauranter med en rimelig kvalitet og prisnivå i den gamle byen, Le Suquet, ligger høyt over havnen bak.

Les mer om Cannes

Se alle våre feriehus i Cannes