Provacances logo

Den Franske Rivieraen

Sør-Frankrikes evig sol og skimrende fortryllelse

Tilbring ferien på Den Franske Rivieraen

Den Franske Rivieraen, også kjent som Côte d'Azur, er utvilsomt den mest kjente kysten i Europa. Det strekker seg fra Bandol i vest til Menton i øst, og huser noen av de mest kjente byene i Frankrike. Byer som har vært lekeplass for de rike og berømte. Den Franske Rivieraen er alt annet enn fasjonable kystbyene, palasser og luksuriøse villaer. Det er også de gamle fiskeværene, vakre badesteder, eksotiske parker og hager, en grønn, fjell ofte øde, men fascinerende innlandet med autentiske middelalderbyer og et vell av museer.

Den største av byene, har Nice lenge vært en favoritt mål for en solrik storbyferie, men det er mange andre interessante byer. Inkludert film byen Cannes, den fasjonable Saint-Tropez, Antibes med sin sjarmerende bymur og Château Grimaldi, som huser en betydelig samling av Picassos verker, fyrstedømmet Monaco med casino og racing, parfyme byen Grasse og utallige sjarmerende landsbyer som Vence, Saint-Paul Mougins, Tourrettes-sur-Loup, Biot, Grimaud, Bormes-les-Mimosas ..

Den Franske Rivieraen er alltid verdt et besøk, men den beste tiden er våren og forsommeren, når alt blomstrer. Velg destinasjonen som passer deg best og ta en utflukt til den andre - det er lett å komme seg rundt. Hvis du vil vite mer, kan du klikke på vår ferie Goal side hvor du kan lese om de ulike områder, avdelinger og byer.

Hvis du vil vide mere, kan du klikke dig ind på vores Feriemåls-side, hvor du kan læse om de enkelte områder, departementer og byer. Les mer her.

Se alle våre feriehus i området Provence-Côte d'Azur.