Provacances logo

Fayence

En fargerik middelalderbyen i Provence

Ferie i Fayence

Middelalderbyen Fayence ligger på en høyde med utsikt på alle kanter. Det er litt satt tilbake fra det hektiske livet ved kysten, men likevel nær de berømte strendene og byene Frejus, Cannes, Nice og Saint-Tropez.

Fayence er en typisk provencalsk middelalderby med trange gater og trapper, fargede ruter og gamle fontener. Byen er dominert av en gammel støpejern klokketårn, og du kan fortsatt se rester av festningsverk fra 1300-tallet, blant annet en Saracen gate. Det er mange små butikker i byen, bakere, slaktere, et lite supermarked, aviskiosk, div. klesbutikker og de mange kunst og spesialforretninger med spesialiteter fra området. Flere ganger i uken er det marked i den gamle kirketorget, som tilbyr et bredt og attraktivt utvalg av regionens produkter.

Ved innsjøen Lac de St. Cassien om 15 minutters kjøring fra Fayence er mulig vindsurfing, seiling, pedalbåter og stranden.

Hvis du er på utkikk etter et feriehus for hele familien, anbefaler vi vår ref. 83830 for 8-10 personer. Det er en typisk provencalsk steinhus ligger i svært rolige omgivelser i utkanten av Fayence. Villaen ligger på en stor tomt omgitt av gamle oliventrær, og tilbyr flere flotte terrasser og et stort bassengområde. Les mer om vår ref. 83.830 her.

Se alle våre feriehus i Fayence her.