Provacances logo
Provacances logo

Ingen samsvar feriehus eller reisemål

Forcalquier - ferie i hjertet av Provence

Flott ferie i et gammelt kloster

Ferie i Forcalquier

Forcalquier ligger i hjertet av Provence - i mellom de to store fjellkjeder Lure og Luberon. Med sine skyggefulle plasser, små trange gater, restauranter og fortauskafeer oser den lille fjellbyen sjarm og atmosfære. Byens landemerke er Chapelle Notre Dame de Provence, som stammer fra det 15. århundre. Ligger høyt over sentrum av byen. Herfra er det fantastisk panoramautsikt over byen og området rundt. Hver søndag morgen kan du nyte festningen manuelt klokkespillet (den eneste av sitt slag i Provence).

Forcalquier er spesielt kjent for sin fantastiske ukentlige markeder. Mandag markedet er en av de største markedene i området, og det er spesielt kjent for å ha et stort utvalg av økologiske og lokalt produserte varer. Det er mulig å finne alt fra tekstiler, kurver og duftende såper for delikatesser som nougat, Salamis, oster og selvfølgelig de lokale vinene fra gårdene som ringen fjellet byen og dens nesten 5000 innbyggere.

Den vakre og svært kupert miljø tilbyr et mylder av aktiviteter og er et perfekt utgangspunkt for både sykling og vandring. Området har ikke mindre enn 470 km med merkede turstier, 78 km sykkelveier og 40 km av ridning stier.

Noen få kilometer utenfor byen er Notre Dame des Anges. Et gammelt kloster som kan dateres tilbake til romertiden. I dag er huset er nøye restaurert, inneholder 7 sjarmerende og romslige leiligheter. Huset ligger i en 2 hektar stor park med opptil 40 meter høye platantrær. Hele området er inngjerdet slik at barna kan løpe rundt. Fra alle leilighetene har tilgang til parken, der det er solstoler, stein bord med stoler og en grill for din bekvemmelighet. Huset har også en fin, lyssky bassengområdet.

Huset kan leies samlet, ref. 84.307, med plass til 26 personer. Se mer her.

Main house, ref. 84.300, med plass til 8-10 pers. Se mer her.

Main house upstairs, ref. 84.305, med plass til 6 pers. Se mer her.

Main house downstairs, ref. 84.306, med plass til 4 personer. Se mer her.

Western apartment, ref. 84.301, med plass til 4-5 personer. Se mer her.

Eastern apartment upstairs, ref. 84.302, med plass til 4 personer. Se mer her.

Eastern apartment downstairs, ref. 84.303, med plass til 4 personer. Se mer her.

South apartment, ref. 84.304, med plass til 2-4 personer. Se mer her.