Provacances logo
Provacances logo

Ingen samsvar feriehus eller reisemål

Ferie i Gattières

Tilbring ferien i en av Provacances' feriehus i Gattières

Ferie i Gattières

De små middelalder Gattières ligger vakkert til i et svært naturskjønt område ved foten av den symbolske fjellkjeden Les Baous. Et perfekt utgangspunkt for fotturer og sykkelturer i den frodige og fjellrike innlandet. Gattières ligger sentralt til bare 30 minutters kjøring fra Nice og strendene i Cagnes-sur-Mer. Innen kort avstand finner du to av innlandet store perler: Vence og nabobyen Saint-Paul-de-Vence.

Gattières er en typisk provencalsk middelalderby med trange gater, skyggefulle torg og vakre gamle fontener. Det er gamle hvelvede hus fulle av sjarm, vakre fasader og porter, nydelig restaurert. Det er noen små butikker, restauranter og barer i byen. I tillegg er flere lokale håndverkere: silke maleri, skulptur, treverk og smijern.

Provacances tilbyr en liten håndfull boliger i Gattières. Dessuten har vi et bredt utvalg av både villaer og leiligheter i nærheten.

Jeg kan for eksempel anbefale vår ref. 06.395 i utkanten av Gattières i meget vakre omgivelser og med flott utsikt over dalen og Middelhavet i klart vær. Villaen er på 8 personer, og tilbyr en fin inngjerdet bassengområdet. Les mer her.

Se alle våre feriehus i Gattières.