Provacances logo
Provacances logo

Ingen samsvar feriehus eller reisemål

Ferie i Grasse, Provence

Feriehus i fransk parfyme sentrum

Verdens mest duftende by

Grasse ligger i den vakre og frodige innlandet av Cannes omgitt av beskyttende fjell. Det er en av områdets mest besøkte byer, hovedsakelig på grunn av byen i mange århundrer har vært sentrum for verdens parfymeindustrien. Med sin beliggenhet høyt oppe i fjellene, den vakre og frodige Grasse dalen en veldig mildt klima og dermed de beste forutsetninger for dyrking av lavendel, roser og jasmin.

I Grasse produsert 2/3 av Frankrikes parfyme ekstrakter og parfumeessenser. Derfor Flere av de største fabrikker og produsenter i byen, slik som Fragonard, Molinard og Galimard som kan besøkes. Byen huser naturligvis også en parfyme museum. I Le Studio des Fragrances på Galimard, kan du selv lage din egen parfyme. Du kjøper en liten flaske av den ferdige parfyme som du selv navn. Oppskriften er lagret, og du kan bestille påfyll fra inn-og kremer som passer. Husk å ringe på forhånd og gjøre en avtale: www.galimard.com

Grasse tilbyr også en fin gamleby, Vielle ville, et middelaldersentrum med smale gater, trapper, små torg, koselige kafeer, gallerier og små, spennende butikker. Inntrykket av en provençalsk idyll og livsstil dominerer i denne lia 20 kilometer nord for Cannes.

Det er lett å komme til Grasse. Bil er helt klart den raskeste. Med tog tar det ca fem kvartal fra Nice og mindre enn en halv time fra Cannes. En veldig billig alternativ er buss (Ligne d'Azur 500), hvor transporttiden er noe lengre som den stopper i hver grend på veien.

Hvis du er ute etter en ferie i området vi kan anbefale denne vakre villa for 9 personer, beliggende i stille og rolige omgivelser mellom Grasse og Cabris. Villaen tilbyr en imponerende panoramautsikt over de omkringliggende fjellene og Middelhavet på Bay of Cannes. I tillegg har villaen en vakker hage og et stort bassengområde med basseng hus. Se mer her.

Se alle våre feriehus i Grasse.