Provacances logo

La Gaude mellom Vence og Nice

Ferie med naturlig skjønnhet

Ferie i La Gaude

Den lille middelalderbyen La Gaude ligger vakkert til på et høydedrag mellom Vence og Nice i svært frodige omgivelser. La Gaude er et lite, men svært sjarmerende landsby med en typisk sørlig fransk atmosfære. Det tilbyr elegante, godt restaurerte steinhus, trange gater og små torg. Det er noen små butikker og små restauranter i byen, men ikke mye annet.

La Gaude er et ideelt feriested hovedsakelig på grunn. Dens meget sentral beliggenhet i et naturskjønt område. Det er et godt utgangspunkt for både sykling og vandring. Landskapet er kupert og har en imponerende utsikt over Middelhavet. 15 km fra her vil du finne de fantastiske kunstner Saint-Paul-de-Vence, en av områdets store perler. Cagnes-sur-Mer med sine vakre strender er 15 minutter og Promenade des Anglais i Nice når du er på 20 minutter.

Vi kan anbefale denne vakre villa for 10 personer med panoramautsikt og et vakkert bassengområde. Villaen ligger på en stor inngjerdet eiendom med mange trær, så det er lett å finne skygge. Les mer om vår ref. 06.740 her.

Se alle våre feriehus i La Gaude.