Provacances logo

Ferie i Languedoc-Roussillon

Brede, barnevennlige strender ved Middelhavet

Ferie i Languedoc-Roussillon

Languedoc-Roussillon ligger i den sørlige delen av Frankrike ved middelhavskysten. Området er mindre kjent enn naboregionen Provence, men det har like mye å tilby. Her finner du først og fremst noen av de beste strendene i Europa, finkornet, brede og gylne. Områdets mange badebyer er svært barnevennlig med butikker, restauranter og massevis av aktiviteter for barna.

Hvis du blir lei av stranden og strand leker, kan du gå på en ekspedisjon gjennom spennende innlandet, som tilbyr en overflod av sjarmerende landsbyer og middelalderslott. Her er det ingen kjas og mas. Languedoc-Roussillon er Frankrikes største vinproduserende regionen og vingårder er også ved siden av hverandre i det frodige landskapet. Kjør inn og besøke den lokale vinmaker, og kjøpe et par flasker for å ta med hjem.

Languedoc-Roussillon tilbyr et vell av interessante byer. Den største byen i området er den gamle universitetsbyen Montpellier, som er absolutt verdt et besøk. Her er det gode muligheter for shopping og byens gamle middelalderske kvartal er veldig interessant med små trange gater, vakre torg og imponerende bygninger. Carcassonne, og tilbyr et unikt bevarte festningsverk, er en av Frankrikes mest populære attraksjoner. Narbonne, som er den eldste byen i Gallia, har flere interessante bygninger, inkludert imponerende Primate. Som den gamle hovedstaden i den franske delen av Catalonia er Perpignan svært interessant med en fin gamleby og mange historiske bygninger. Collioure, som ligger ved foten av Pyreneene i en liten naturhavn skapt, kanskje Frankrikes mest vakkert beliggende fiskerlandsby og en av områdets mest populære attraksjoner.

Les mer om Languedoc-Roussillon her.

Se alle våre eiendommer i Languedoc-Roussillon her.