Provacances logo

Ferie i Saint-Jeannet

Bestill den perfekte feriehus

Ferie i Saint-Jeannet mellom Nice og Antibes

Saint-Jeannet er en sjarmerende middelaldersk landsby som ligger på et fjellplatå i midten av innlandet i mellom Nice og Antibes. Det ligger i et naturskjønt område ved foten av den mektige fjell Baou de Saint-Jeannet. Det er en fin liten by som nesten har vokst ut av fjellet. Det er ikke overkjørt av turister, og utstråler autentisk sørlige fransk atmosfære.

Saint-Jeannet tilbyr vakre gamle steinhus, fontener, skyggefulle torg, smug og trapper som krysser hverandre. Du går inn først på Place St. Barbe, som har praktfull utsikt over kysten og Middelhavet. Her er en liten terrasse kafé og en Auberge / restaurant. Det anbefales å parkere bilen utenfor byen, hvor det er en gratis parkeringsplass, og som det er bare en kort spasertur til sentrum av byen.

Saint-Jeannet er dominert av den imponerende fjell Baou de Saint Jeannet, som ser bratt og utilgjengelig, men det er mulig å klatre den. Turen opp det tar omtrent en time, og det kan være så mye anbefales. Le Baou presenterer stolt gode utsikter til nord krysse fjellene og i sør kysten fra Nice til Cannes.

Hvis du er ute etter et hus i en liten autentisk fjellandsby i nærheten av Cannes og Nice, og med enkel tilgang til Middelhavets vakreste strender, deretter Saint-Jeannet et opplagt valg. Nice flyplass ligger dessuten bare 16 km unna.

Vi kan også inkludere anbefale denne vakre hytte for 12 personer, som ligger i gangavstand fra sentrum. Villaen ligger på en stor inngjerdet eiendom på 1600 m2 og tilbyr et hyggelig bassengområde, utekjøkken og lukket parkering. Boligen har internett og aircondition. Les mer om vores ref. 06.164 her.

Se alle våre feriehus i Saint-Jeannet her.