Provacances logo

Ferie i Saint-Raphaël på Côte d'Azur

Ved Esterel fjellene mellom Cannes og Antibes

Ferie i Saint-Raphael

Saint-Raphael er et populært feriemål ligger på den franske middelhavskysten mellom Cannes og Saint-Tropez. Saint-Raphael ligger i et vakkert landskap på grensen mellom de to store fjellkjeder Massif des Maures og Agnes de l'Esterel.

Saint-Raphaël tilbyr først og fremst på en lang, bred sandstrand, en vakker marina og gode shoppingmuligheter. Den vakre strandpromenaden fortsetter mot vest hele veien til nabobyen Frejus, og hele veien er det mange koselige restauranter, kafeer og iskrem butikker.

Saint-Raphael har en gammel by med trange gater og grønne torg, og hver morgen er det blomsten og grønnsaksmarked. Nord for jernbanen er en tungt befestet Templar kirken fra det 12. århundre. Det er dyster både innvendig og utvendig, men interessant fordi disse kirkene er svært sjeldne. Ved siden av kirken er Musée Archéologique med en mer omfattende samling av romerske monumenter. Byens svært vakre katedralen, Notre-Dame-de-Victoire, er fra 1884 og ligger ved den gamle havnen.

Coast vakreste veistrekning, Corniche de l'Esterel, som strekker seg fra Saint-Raphael i vest til La Napoule / Cannes i øst. Den går langs den ville Esterel fjellkjeden med de røde klippene på den ene siden og det blå Middelhavet på den andre. Stadig avslørte blendende panoramaer. Det er flere muligheter til å trekke over, stoppe, fotografere og nyte scenario.

Se alle våre hotell i Saint-Raphael Klikk her.

Feriehuse - Saint-Raphaël

83.980 | Feriehus St-Raphaël, Frankrike