Provacances logo

Saint-Tropez i Sør-Frankrike

Finn din drømme ferie i Saint-Tropez

Ferie i Saint-Tropez

Saint-Tropez er den mest moderne byen på den franske middelhavs kyst. Med sin vakre marina og den gamle havnen, gjennomsyret av Saint-Tropez av sjarm. Stedet var opprinnelig en rolig fiskerlandsby til Brigitte Bardot, Françoise Sagan og andre kjendiser oppdaget stedet og trakk hele jet set opp gjennom 1960-tallet. Nå er det hele en stor sirkus i sommer. Det er der den jet set møtes og langs bryggen til marinaen er en yacht etter de andre prominente gjester.

Saint-Tropez ligger i naturskjønne omgivelser i Golfe de Saint-Tropez. Kysten byr på rolige sandstrender som tilbyr opp til alle typer vannsport. Byens hovedattraksjon er utvilsomt den vakre havnen og kaien med de gamle pastellfargede husene. I havnen kan man se de gamle fiskebåter ligger side om side med de store yachter. En fantastisk skue.

Saint-Tropez tilbyr også en vakker gammel by med trange gater og smug og spennende gårdsrom bak dype porter, og hvis du klatre trappa i anlegget bak byen, du raskt få hele Saint-Tropez og bukten se ovenfra.

Man bør være forberedt på at i juli og august er veien å Saint-Tropez blokkert av trafikk, unntatt i tidlig morgen og kveld. Det er derfor lurt å ta turen på sjøen. Fra de omkringliggende feriestedene Sainte-Maxime, Cogolin, Port-Grimaud og Les Issambres der hver time i høysesongen fly til Saint-Tropez med en av de grønne båter, Les Bateaux Verts. Inngangen til Saint-Tropez er et vakkert panorama, og båthavn i hjertet av den gamle havnen, så du er umiddelbart der alt skjer.

Provacances tilbyr feriehus i de nærliggende feriebyene Grimaud, Sainte-Maxime, Saint-Aygulf, Frejus og Les Issambres.

Hvis du er på utkikk etter et feriehus for 10 personer i Saint-Tropez kunne vår ref området. 83 644 kan være noe for deg. Villaen ligger i utkanten av Grimaud innen gangavstand til stranden, bakeri og liten matbutikk. Villaen er lyse og vennlige, og tilbyr et fint bassengområde med basseng hus og et pétanque: Villa med basseng i Grimaud, i nærheten av stranden.

Les mer om Saint-Tropez her.