Provacances logo

Ferie i Sainte-Maxime

Bestill din drømme feriehus i Sør-Frankrike

Sainte-Maxime er utgangspunkt for din ferie i Sør-Frankrike

Sainte-Maxime er en liten badeby som ligger i den vakre Saint-Tropez-bukten, en god times kjøring vest for Nice. Sainte-Maxime er en veldig levende by med en stor tilstrømning i sommer. Gjennom året hatt ulike arrangementer som film festival, teater ved sjøen, vannski mesterskap mm.

Sainte-Maxime har en lang, vakker promenade, fantastiske strender og fine vannsport. Ved siden av promenaden er et stort skyggefullt område som ofte brukes til boller av både menn og kvinner. Sett deg ned på en benk, nyte spillet og den spesielle sørfranske atmosfære.

Sainte-Maxime har en vakker, gammel by med trange gater og hus bygget i provençalsk stil. Det er nok av butikker, flere gode restauranter, spisesteder og iskrem butikker. Det er flere små koselige steder hvor det er et marked i løpet av uken. På kveldene i sommer er det et omfattende liv i den gamle byen.

Den uberørte naturen og de vakre omgivelsene i Sainte-Maxime inviterer til turer med bil, sykkel eller til fots. Området byr på blant annet flere små og store vinprodusenter, vakre badebyer og gamle middelalderbyer. Fra havnen i Sainte-Maxime, er det daglige avganger med båt til Saint-Tropez, som ligger på motsatt side av Saint-Tropez. Turen tar bare ca femten minutter.

Les mer om Sainte-Maxime og omkringliggende byer. Klikk her.

Se alle våre feriehus i Sainte-Maxime her.

Feriehuse - Sainte-Maxime