Provacances logo

Ferie i Sør-Frankrike

Find det helt perfekte feriehus med Provacances

Sør-Frankrike - Frankrikes mest populære reisemål

Sør-Frankrike er foruten Paris Frankrikes mest populære reisemål, og med god grunn. Sør-Frankrike har å si, alle ingrediensene for en perfekt ferie. Big slående naturopplevelser, noen av de beste strendene i Frankrike, høye fjell, idylliske landsbyer, pulserende byer, lukten av lavendel og urter, sikader, den livgivende sola, vakre farger, de høye slanke sypresser, furutrær med store parasoller, olivenlunder, frodige sletter og bølgende vinmarker. Alt dette bidrar til å gjøre Sør-Frankrike til min absolutte favoritt reisemål.

Vanligvis været er fantastisk i sommer. Det er varmt, men ikke for varmt, og nedbøren er ikke mye av. Klimaet er mildt i avsidesliggende perioder. På Côte d'Azur temperaturen kan lett stige over 15 grader om vinteren. Sør-Frankrike er et ideelt reisemål hvis du ønsker å forlenge sommeren eller nyte våren før det kommer til Danmark.

Sør-Frankrike tilbyr et vell av attraksjoner, inkludert de imponerende Gorges du Verdon, en av de største naturfenomener, vakre fjorder, Les Calanques, mellom Marseille og Cassis, de imponerende pavepalds i Avignon, Pond du Gard, en av de romerske tids fineste minnene den vakre arenaen i Nimes, kilde dukkert i Fontaine de Vaucluse og de unike festnings Carcassonne, en av Frankrikes mest populære attraksjoner.

Provacances tilbyr hovedsakelig feriehus i Sør-Frankrike, spesielt i de områdene av Provence-Côte d'Azur og Languedoc-Rousillon.

Se alle våre feriehus i Provence-Côte d’Azur her.

Se alle våre feriehus i Languedoc-Roussillon.