Provacances logo
Provacances logo

Ingen samsvar feriehus eller reisemål

Théoule-sur-Mer i Sør-Frankrike

På den vakre Esterel fjellene vest for Cannes

Ferie i Théoule-sur-Mer

Théoule-sur-Mer er en ganske liten badeby som ligger i de vakre omgivelsene i så karakteristiske røde Esterel fjellene. Beliggenheten er svært sentral i den franske rivieraen like vest for Cannes. Det er et svært populært feriested, som hvert år tiltrekker seg mange turister, og nybygg spretter opp overalt. Théoule-sur-Mer har klart å opprettholde en svært avslappet atmosfære.

Théoule tilbyr flere fine sandstrender med svært klart vann. Flere steder leie solsenger og parasoller. Det er noen butikker i byen, inkludert et lite supermarked, et bakeri og en blomsterbutikk. Det finnes også flere restauranter og kafeer. Nattelivet er stille, akkurat som du forventer av en liten koselig badeby.

En ferie i Théoule gir gode muligheter til å utforske Middelhavet kysten og umåtelig vakre Esterel fjellene med røde steiner og kutt, dype raviner og bortgjemte bukter. Esterel-fjellene kan oppleves enten til fots langs de mange turstiene eller med bil enten på N98 langs kysten, eller ved N7 lenger opp i landet der naturen er enda mer rå og utsiktene enda mer fantastisk.

Hvis du er ute etter en ferie hjemme i Théoule-sur-Mer, anbefaler vi vår ref. 06.510 til 6 mennesker. Boligen ligger på den berømte Pointe de l'Aiguille i utkanten av Théoule og tilbyr imponerende panoramautsikt mot Théoule, Mandelieu, Grasse, Cannes, Antibes og Lerinske øyene. Villaen er på to etasjer, og tilbyr et herlig bassengområde. Se mer her.

Se alle våre feriehus i Théoule-sur-Mer.