Provacances logo

Théoule-sur-Mer i Sør-Frankrike

På den vakre Esterel fjellene vest for Cannes

Ferie i Théoule-sur-Mer

Théoule-sur-Mer er en ganske liten badeby som ligger i de vakre omgivelsene i så karakteristiske røde Esterel fjellene. Beliggenheten er svært sentral i den franske rivieraen like vest for Cannes. Det er et svært populært feriested, som hvert år tiltrekker seg mange turister, og nybygg spretter opp overalt. Théoule-sur-Mer har klart å opprettholde en svært avslappet atmosfære.

Théoule tilbyr flere fine sandstrender med svært klart vann. Flere steder leie solsenger og parasoller. Det er noen butikker i byen, inkludert et lite supermarked, et bakeri og en blomsterbutikk. Det finnes også flere restauranter og kafeer. Nattelivet er stille, akkurat som du forventer av en liten koselig badeby.

En ferie i Théoule gir gode muligheter til å utforske Middelhavet kysten og umåtelig vakre Esterel fjellene med røde steiner og kutt, dype raviner og bortgjemte bukter. Esterel-fjellene kan oppleves enten til fots langs de mange turstiene eller med bil enten på N98 langs kysten, eller ved N7 lenger opp i landet der naturen er enda mer rå og utsiktene enda mer fantastisk.

Se alle våre feriehus i Théoule-sur-Mer.

Feriehuse - Théoule-sur-Mer

06.503 | Feriehus Théoule-sur-Mer, Frankrike

06.509 | Feriehus Théoule-sur-Mer, Frankrike