Provacances logo

Ferie i Tourrettes -sur-Loup - mellom Nice og Cannes

En av Rivieraens best bevarte middelalderbyer

Ferie i Tourrettes-sur-Loup

Den lille fjellandsbyen Tourrettes-sur-Loup er en av Côte d'Azur vakreste og best bevarte middelalderbyer. Den nesten klamrer seg til klippene mellom to dype juv, og ligger i et vakkert landskap i det vakre innlandet mellom Nice og Cannes.

Tourrettes-sur-Loup tilbyr imponerende utsikt over fjellene, bølgende grønne landskapet og Middelhavet. Byen er utrolig ekte og sjarmerende med sin lille kirke bygget på romerske stiftelser, og de små svingete gater med pittoreske og godt bevarte hus.

Det utspiller seg en fantastisk liv rundt torget med små restauranter og kafeer. Det sladder fra slakteren, baker og kjøpmann eller den lille ukentlige markedet og hvor vintersolen lokker de gamle koner frem på benker langs kirkeveggen, kjøring ut mennene tid til boulebanen.

Tourrettes-sur-Loup er ca. 14 km fra kysten, 5-6 km fra Vence og Nice flyplass ligger bare 20 km. Her er du i nærheten av alt, spesielt vill, vill raviner og brusende fossefall, turstier, hvor du kan møte gjetere med flokker av sauer og geiter nipping av vill timian.

Hvis du vurderer å holde ferie i Tourrettes-sur-Loup, kan vi inkludere anbefale denne vakre hytte for 8 personer, som ligger i utkanten av byen. Residensen tilbyr et hyggelig bassengområde, en vakker hage og privat parkering. Les mer om vår ref. 06.643 her.

 Se alle våre feriehus i Tourrettes-sur-Loup her.