Provacances logo

Ferie i Vaucluse - en av Provence vakreste områder

Oppdag Mont Ventoux, Avignon, Fontaine-de-Vaucluse, Gordes, Roussillon ..

Ferie i Vaucluse

Vaucluse er en av de mest naturskjønne områdene i Provence med imponerende fjellkjeder, naturreservater, store områder med vinmarker, frodige plantasjer av duftende lavendel og rosa kirsebærtrær, sjarmerende fjellandsbyer og interessante historiske byer. Området byr også på to av Frankrikes største attraksjoner: imponerende pavelige palasset i Avignon, og den legendariske fjellet Mont Ventoux, med alltid hvite skullcap.

Vaucluse tilbyr et mylder av aktiviteter. Her kan du klatre fjell, nyte naturen til fots i den store vernede naturområdet, Parc Regional du Luberon, klatre imponerende sykkel fjellet, Mont Ventoux, ri på hest, kanopadling, oppleve Sorgue river kraftig kilde i Fontaine de Vaucluse , besøke noen av Frankrikes beste vinkjellere i Chateauneuf-du-Pape, overgi seg til det lokale kjøkken med en overflod av urter, frukt og grønnsaker, eller bare gå rundt og lukte duften av lavendel, rosmarin og timian.

Pearl of Vaucluse er den gamle befestede pavebyen Avignon med sin imponerende pavepalasset. Arven etter romerne er tydelig i den gamle romerske byen Orange med to av Europas flotteste monumenter fra romertiden samt i de viktigste arkeologiske steder i Vaison-la-Romaine. Carpentras er en annen romersk by som fortjener oppmerksomhet, også, er Frankrikes eldste synagogen her.

Vaucluse har også noen av Frankrikes vakreste landsbyer, inkludert Gordes, Roussillon, Bonnieux, Lacoste, Menerbes, Oppède-le-Vieux og Lourmarin.

Interessert i å vite mer om Vaucluse og områdets mange interessante byer. Klikk her.

Feriehuse - Vaucluse

84.325 | Feriehus Pernes-les-Fontaines, Frankrike

84.100 | Feriehus Orange, Frankrike