Provacances logo

Villeneuve-Loubet på Côte d'Azur

Fritidsboliger nær Middelhavets vakreste strender

Tilbring ferien i Villeneuve-Loubet

Villeneuve-Loubet er et lite feriested som ligger ved kysten mellom Nice og Antibes. En ferie i Villeneuve-Loubet tilbyr mange muligheter til å utforske Côte d'Azur med kjente byer som Nice, Cannes, Antibes og Monte Carlo samt spennende innlandet med sjarmerende middelalderbyer som Vence, Saint-Paul-de-Vence, Mougins, Biot og Grasse. Den internasjonale flyplassen i Nice er bare en 15 minutters kjøretur herfra.

Villeneuve-Loubet var opprinnelig en liten fiskerlandsby. Den er dominert av en middelalderborg som en gang tilhørte familien Villeneuve. Byen har bratte gater som fører til kirken og videre opp til slottet. Du vil også finne den verdensberømte mesterkokken Auguste Escoffier museum, Fondation Escoffier, arrangert i madkunstnerens fødested.

Villeneuve-Loubet er primært knyttet til Marina Baie des Anges, en stor arkitektonisk interessant og veldig atypisk leilighetskomplekset, populært kjent som pyramidene. Inne i sentrum av de fire bygningene er en nydelig marina med butikker, restauranter og kafeer.

I fornøyelsesparken, Marineland, som ligger mot Antibes, daglig show med delfiner og spekkhoggere, et akvarium med haier og en barnas gård og en sommerfugl park.

 

Feriehuse - Villeneuve-Loubet