Provacances logo
Provacances logo

Ingen samsvar feriehus eller reisemål

Ferie i Italia

Finn din drømme ferie i Toscana

Oppdage fantastiske Italia

Italia er et av Europas mest populære reisemål. Gjennom årene har turistene strømmet hit for å nyte landets skjønnhet, det milde og solrike klima, som regnes som en av verdens beste, god mat og italienernes livsglede og gjestfrihet. Italia er også et land som er gjennomsyret av kunst og kultur. Landet tilbyr en utrolig vell av historiske bygninger, kunstsamlinger, kirker, palasser og vakre torg.

Italia tilbyr også gastronomiske opplevelser i verden. Hvis du setter pris på god mat og vin, da Italia er det riktige valget. Maten er enkel, men velsmakende og svært variert. Pizza og pasta er selvfølgelig blant klassikerne, men det er langt fra det eneste på menyen. Prøv også noen av de lokale og kanskje litt mer ukjente retter. Utfordre deg selv, vil du ikke bli skuffet.

Det er ingen tilfeldighet at Italia gjennom årene har tiltrukket seg så mange reisende, og henrykt dem i en slik grad at de kommer tilbake. Se vår store hjem katalogen for å finne akkurat den rette boligen for deg og din familie. Provacances tilbyr et bredt spekter av fritidsboliger i Toscana / Umbria, som for mange er ansett for å være den virkelige Italia med sine bølgende landskap og mange interessante byer og i naboregionen Liguria, kjent for sin fantastiske kyst med små pittoreske landsbyer, vakre strender og imponerende klipper.

Se alle våre ferieboliger i Italia her.

Les mer om Toscana/Umbrien.