Provacances logo
Provacances logo

Ingen samsvar feriehus eller reisemål

Ferie i Toscana - Det virkelige Italia

Bestill et feriehus i Italias mest populære region

Ferie i Toscana

Toscana er ubetinget Italias mest populære reisemål, og det er kanskje fordi det tilbyr alt som reisende kan ønske seg. Innen noen få kilometer finner du flere av verdens vakreste byer, og man bør ikke være lenge i Firenze eller Lucca før fascinert av sin skjønnhet. Renaissance, verdens kunst, mat og spesielt vin er noe av det som vekker min entusiasme for Toscana. Men også landskapet imponerer med sine grønne, milde åser, høye, slanke sypresser, den knudrete oliventrær og vinranker så langt øyet kan se. Sommeren bringer varme og solfylte og selv tidlig på våren og sent på høsten været er varmt og herlig.

Toscana tilbyr en vakker kystlinje med fine sandstrender. Men det er først og fremst områdets fascinerende kulturelle rikdom, den umåtelig vakre naturen og de berømte vingårdene i Chianti bakkene som trekker turister.

Firenze er den viktigste byen i Toscana. Det ligger vakkert til i en dal hvor det sprer seg på begge sider av elven Arno. Byen er hyggelig liten, så det er lett å gå rundt i de vakre gatene i byens kirker og palasser. Nyt en kaffe på en av de mange skyggefulle plasser, la deg bli trukket inn i butikkene, ta en liten pause på en vinbar nede ved elven Arno, og deretter gå videre til dagens museum.

Provacances tilbyr et bredt utvalg av ferieboliger i Toscana, inkludert villaer med bassenger, private leiligheter og leiligheter i de sjarmerende vinprodusenter. De aller fleste av våre boliger er sentralt plassert i triangelet mellom Firenze, Siena og Lucca. Bestill en fritidsbolig og nyte en uke eller to med vinsmaking, fascinerende kulturelle rikdommer, vakker natur og arkitektur. Du blir hekta.

Se alle vore ferieboliger i Toscana/Umbrien