Provacances logo
Provacances logo

Ingen samsvar feriehus eller reisemål

Om Provacances

Førende leverandør av ferieboliger

Provacances er den største leverandør av villaer med basseng i Frankrike på det skandinaviske marked. Foruten å kunne tilby et stort utbud av villaer har vi også leiligheter, landhun og residensleiligheter. Dessuten tilbyr vi også et stort antall ferieboliger i Italias to klassiske regionene Toscana og Umbrien og i Ligurien.

Vårt mål er å tilby eksklusive feriehus og villaer i Frankrike og Italia.

Vårt mål er å kunne tilby et allsidig utvalg av kvalitetsboliger i så mange områder av Frankrike og Italia som mulig. Vi vil hele tiden arbeide med nye destinasjoner og ferieformer for å kunne tilby våre kunder så godt og omfattende utvalg som mulig.

Vi kjenner våre boliger

Vi kjenner, i motsettning til mange andre byråer, alle våre boliger. Vi reiser til Frankrike og Italia utallige ganger i årets løp, hvor vi ser på nye boliger, lærer eierne å kjenne og pleier de gode forbindelsene, så vi hele tiden kan være sikre på, at boligene lever opp til den gode standarden.

Provacances som sammarbeidspartner

Siden starten i 1997, hvor Provacances la ut med et mindre antall hus i Provence, har firmaet etterhvert oppnådd en viss status innenfor bransjen med et stort antall samarbeidspartnere samt en vesentlig kundeportefølje.

Firmaets utvikling

I starten utleiet vi for det meste til danske kunder,.men med årene og internettets fortsatte utvikling er det skjedd store forandringer. Selvom de fleste av kundene våre kommer fra de skandinaviske landene, er en større andel fra andre steder i verden. Mange europeere, men også fra andre områder. Dette har ført til at vi har vært igjennom en stor utvikling, og fra å være et lokalt byrå, er vi nå et internasjonalt byrå.

Stadig utvikling

For hvert år forsøker vi å høyne kvaliteten av vårt utvalg, så vi hele tiden kan være sikre på, at vi kan tilby de beste boliger på markedet.

Medarbeiderene

Fra å ha vært et enmannsforetagende gjennom de første år, er det nå ansatt 7 medarbeidere i Danmark. Foruten dette samarbeider vi lokalt med mange kontaktpersoner i Frankrike og Italia, for å kunne yte den beste service overfor våre kunder. Det er lokale representanter ved alle destinasjoner. Det kan både være eiere eller kontaktpersoner, som kan være til rådighet, hvis det skulle oppstå et problem med ferieboligen. 

Per Skjøth
Per Skjøth
Direktør for Provacances og er ansvarlig for den daglige ledelsen. Per har bodd 7 år i Frankrike, har jobbet i Lyon og Strasbourg og kjøre slottshotell i Provence. Per oppstartet Provacances i 1997.
Mette Faurby
Mette Faurby
Har vært med Provacances siden 2001. Mette har bodd og jobbet i både Brussel og Nice. Foruten å være ansvarlig for selskapets administrative oppgaver Mette også ansvarlig for de fleste av våre boliger i nordlige og sentrale Frankrike.
Hans Abildgaard Sørensen
Hans Abildgaard Sørensen
Har vært med Provacances siden 2002 og er partner i firmaet. Hans har bodd og arbeidet i Provence og studerte fransk ved Universitetet i Lyon. hans inkludere hovedansvarlig for eiendomsbesittere i området Provence / Côte d'Azur.
Sarah Erdmann Bech
Sarah Erdmann Bech
Har vært med Provacances siden 2004. Sarah er en MA. i tysk og fransk, og har bodd og arbeidet i Paris. I 2006 startet opp Sarah vår italienske grenen, og hun har Area Manager for Toscana / Umbria. Sarah sitter ved telefonen i salg.
Tine Grøne
Tine Grøne
Startet på Provacances i 2006. Tine er Master. mag. på fransk, har jobbet i Nice og studerte ved Universitetet i Perpignan. Tine er Provacances 'tekstforfatter og inkludere ansvarlig for mye av våre boliger i Provence / Côte d'Azur. Tina sitter ved telefonen i salg.
Lone Kirk Korsgaard
Lone Kirk Korsgaard
Startet på Provacances i 2010. Lone har en bachelorgrad i engelsk og fransk, og en mastergrad i markedsføring. Lone studert i Aix-en-Provence og Grenoble. I tillegg til å sitte ved telefonen i salgsavdelingen , arbeider Lone med en rekke markedsføring oppgaver. Lone er også ansvarlig for en stor del av våre boliger i Provence / Côte d'Azur.
Anders Emil Eis Jensen
Anders Emil Eis Jensen
Har vært med Provacances siden 2006 og er partner i firmaet. Anders er utdannet i informatikk og mediekoordinator og arbeider med Provacances inkludert systemutvikling, markedsføring og regnskap.