Provacances logo

Golfferie i Sør-Frankrike

Golfferie i Sør-Frankrike

Drømmer om en stor golf ferie i Sør-Frankrike? Kombiner ferien med områdets beste golfbaner. Sør-Frankrike er en veritabel mekka for golfere med en overflod av vakre anlagte golfbaner av høy kvalitet. Været er mildt hele året, og det er mulig å spille på en ny kurs hver dag for golf ferie. Den perfekte golf ferie begynner med å finne et feriehus nær golfbanene . Lar Provacances hjelpe deg å finne den perfekte boligen for golf ferie i Provence, Sør-Frankrike.

Et utvalg av Sør-Frankrikes beste golfbaner

Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort

Adresse: 3100 route de Bagnols-en-Forêt, 83440 Tourrettes

Antall hull: 36, 2 baner

Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort tilbyr en golf kompleks klasse med fantastiske fasiliteter. Anlegget har to 18-hulls golfbaner, som begge er lagt ut i et vakkert skogkledde åser med vakker utsikt over de omkringliggende landsbyer og Southern Alps. Eieren har de siste årene investert mer enn 100 millioner kr. I bygninger, maskiner og utstyr for vedlikehold av golfbaner og oppgradere den imponerende treningsanlegg Albatros Golf Performance Center. Her er ofte fremtredende besøkende i dagens European Tour spillerne og tidligere Major vinnere. Le Chateau Course er kjent for å være en av de beste banene i Europa og vertskap for European Tour Event, mens Le Riou Course er vert for Ladies European Tour Tilgang Series. Sistnevnte er egnet for spillere på alle nivåer.

 

Domaine de Saint-Endréol Golf & Spa Resort

Adresse: Route de Bagnols en Forêt CD 47, 83920 La Motte

Antall hull: 18, 1 bane

Golf de Saint Endréol ligger i utkanten av La Motte, ca en times kjøring fra Nice og ambisjonsnivået for det kombinerte spa og golf resort er høy. Anlegget ble åpnet i 1992 og 6219 meter spor bringes i en meget variert natur. Den imponerende 18-hulls golfbane er egnet for spillere på alle nivåer, og tilbyr vakker utsikt utover fyrbeklædte åser og elven Erdre. Eventuelle av rullebane 18 hull har sin egen karakter og sine egne utfordringer. 13. hullet er rullebanen absolutt perle hvor tee er ca 50 meter høyere enn putting green, som sammenkrøpet på en liten halvøy i elva Erdre, og spiller lillebror til den berømte 17. hullet på TPC Sawgrass i USA.

Se vår ref. 83.683, som ligger på Domenet

 

Golf Dolce Fregate Provence Resort & Golf

Adresse: Lieu-dit Frégate, Route de Bandol, RD 559, Saint Cyr sur Mer 83270

Antall hull: 27, 2 baner

Dolce Fregate Provence Resort & Golf ligger i hjertet av vinregionen Bandol. Golf Komplekset inneholder en 18-hulls mesterskapsbane, Frégate Golf Course og en 9-hulls golfbane, Fregalon Golf Course. Dolce Fregate Provence er en ren nytelse, og tilbyr et uberørt, uendelig utsikt over Middelhavet og det omkringliggende landskapet på flere av hullene. Kurset er designet av Ronald Fream og rangerer blant de beste og vakreste golfbaner i Frankrike.

 

Royal Mougins Golf Club

Adresse : 424 Avenue du Roi, 06250 Mougins

Antall hull: 18, 1 bane

Royal Mougins Golf Club ligger vakkert til i en skogkledde landskapet mellom Middelhavet og fjellene, og den eneste 10-minutters kjøretur fra Cannes. Banen ble bygget i 1993 og designet av den verdenskjente golfbanen arkitekten Von Hagge. I dag er det en av Europas mest eksklusive golfbaner å utfordre golfere på alle nivåer. Sporet går gjennom vakker dalsletten Vallon de l'Oeuf og er kupert med raske grønt, store bunkere, bekker, innsjøer og en Middel planting. Utsikten over landskapet er fantastisk. Sporet er 6004 meter lang, par 71.

 

Golf de Saint Donat

Adresse: 270 Route de Cannes, 06130 Grasse

Antall hull: 18, 1 bane

Pitch & Putt bane: 9 hull

Golf de Saint Donat ligger i utkanten av den kjente parfyme Grasse, ca 30 minutters kjøring fra Nice flyplass. Mesterskapet Kurset utfordrer gode spillere til ganske utfordrende og uvirkelig vakre runde med både fontener og innsjøer. Kurset ble opprettet av Robert Trent Jones og bygget i 1993. Banen er 5857 meter lang, par 71. Enheten tilbyr også en stor pro-shop og en restaurant La Closerie.

 

Golf du Lubéron

Adresse: La Grande Gardette - 04860 PIERREVERT

Antall hull: 18, 1 bane

Pitch & Putt bane: 5 hull

Golf du Lubéron ligger i Pierrevert nær Manosque, i hjertet av Provence og den sørlige delen av den store Luberon nasjonalpark. En teknisk krevende golfbane i et vakkert og kupert landskap.

 

Golf Blue Green Sainte Maxime

Adresse: 745 Boulevard Darby, 83700 Saint Raphaël

Antal hull: 18, 1 bane

Golf Blue Green Sainte Maxime ligger like nord for Sainte-Maxime, og har flott utsikt over Massif des Maures, Middelhavet og Saint-Tropez. Banen ligger i et kupert landskap med trær og vill lyng. Forhøyede greens, kupert terreng og mye vann preger de første ni hullene, som går nedover retning Sainte Maxime og deretter oppover mot klubbhuset . De resterende 9 hull som strekker seg fra et platå hvor du kan nyte vakker utsikt over kysten. Golf Blue Green Sainte-Maxime har blitt svært populære de siste årene, og tiltrekker seg golfere fra hele verden. Kurset passer for spillere på alle nivåer.

 

Golf Old Course Cannes Mandelieu

Adresse: 265 Route du Golf - 06210 MANDELIEU LA NAPOULE

Antall hull: 27, 2 baner

Den legendariske Old Course Cannes Mandelieu ligger knapt 20 minutters kjøring fra sentrum av Cannes. Riviera eldste golfbanen, etablert i 1891 av den russiske adelsmannen storhertug Michael Russland. Old Course er en legendarisk golfbane, som ligger mellom fjellene og havet. Det er kjent av spillere verden over for sin unike beliggenhet og nydelig layout. Store, gamle furutrær flankerer fairwayene, og golfbanen har noe unikt med det. Unik er også når du går fra det 12. til det 13. hullet. Kurset er delt i to og en krysser elva La Siagne med en liten båt.

 

Golf d’Opio Valbonne

Adresse: Route de Roquefort les Pins 06650 Opio

Antall hull: 18, 1 bane

Golf d’Opio-Valbonne er en av juvelene i den franske rivieraen. Den ble grunnlagt i 1966 og er en av de eldste golfbanene i regionen. Banen ligger kilt mellom fjellene og havet, 10 km nord for Cannes. Den fantastiske 18-hulls golfbane ligger i et vakkert kupert landskap, der fairwayene er avgrenset av store, gamle trær. Kurset er relativt kort og ikke vanskelig å spille. Men det tar sikkert ikke gleden av å spille fra den litt mer erfarne spiller som vil være i stand til å ta imot en stor golf opplevelse på dette vakkert anlagt sti. Round tilbyr både noen rimelige hull og noen svært utfordrende hull hvor skjeve slag raskt straffet.

 

 

 

06.144 | Feriehus Roquefort-les-Pins, Frankrike

06.503 | Feriehus Théoule-sur-Mer, Frankrike

06.509 | Feriehus Théoule-sur-Mer, Frankrike

83.681 | Feriehus Roquebrune-sur-Argens, Frankrike

83.980 | Feriehus St-Raphaël, Frankrike

84.100 | Feriehus Orange, Frankrike