Provacances logo

Ferie i Juan-les-Pins

Sol, strand og uteliv i Sør-Frankrike

Ferie i Juan-les-Pins

Juan-les-Pins ligger mellom Cannes og Nice, og er ved siden av Riviera tredje største by, Antibes. Juan-les-Pins er en klassisk badeby med kilometer lang og veldig fine strender, mange butikker, restauranter, kafeer, nattklubber og et kasino. Byen er også kjent for sin grandiose jazz festival, som arrangeres hvert år i juli. Her er et kokende liv om sommeren og en spesiell uteliv, spesielt for unge mennesker.

Fra Juan-les-Pins kan lett nås enten med tog eller bil til både Antibes, Cannes og Nice. Man kan også gå på utflukter i det vakre provençalske innlandet med mange middelalderlandsbyer der livet går litt saktere. Her kan du få flere timer å gå gjennom bare for å rusle rundt, sitte på en liten kafé og nyte den unike atmosfæren i Sør-Frankrike. Det er også seiler tur verdt å besøke de små øyene, Île Sainte-Marguerite eller Île Saint-Honoré, som ligger like utenfor kysten.

I nabobyen Antibes, kan du besøke den uhyre interessant gamle bymur som tilbyr et vell av spennende butikker, restauranter og kafeer. Det er ekte sørlig fransk atmosfære året rundt. Byens lokale markedet er åpent hver dag hele året, og er en fantastisk opplevelse for alle sanser. Det er et stort opprør av farger av frukt og grønnsaker i alle farger.

I utkanten av Antibes, Europas største Marineland, flere ganger daglig med edle show med delfiner og sjøløver . Foruten Marine er Aquasplash, som er Riviera største badeland. Her kan man prøv en av Frankrikes raskest vannsklier.

 Se alle våre feriehus i Juan-les-Pins.

Feriehuse - Juan-les-Pins