Provacances logo

Tilbring din ferie i Les Issambres

i den vakre bukten Saint-Tropez i Sør-Frankrike

Ferie i Les Issambres

Den lille feriestedet Les Issambres ligger i Saint-Tropez på den vakre kystlinjen mellom Sainte-Maxime og Fréjus / Saint-Raphaël. Les Issambres er et langstrakt lett opparbeidet område, som Nestlé langs Route Nationale 98 / D559 og sprer opp bakkene til den ene siden, og rett ved Middelhavskysten til den andre. I den lille sentrum av San Peire finner flere restauranter, kafeer, fine shoppingmuligheter, marked (hver mandag morgen), turistkontor, apotek, postkontor, Rådhuset mm.

Kysten er vakker og variert og varierer mellom store og små strender, både sandstrender og steinete / rullesteinsstrender med undervanns skjær, ideelt for snorkling eller dykking. Innlandet byr på vakker natur med gode turmuligheter og sjarmerende middelalderbyer. Det finnes utallige golfbaner og vinprodusenter i området, og fra marinaen går det cruise for å inkludere Saint-Tropez.

Hvis du er på utkikk etter et feriehus i Les Issambres, anbefaler vi vår ref. 83.557 til 10 personer. Villaen ligger bare 300 meter fra havet, og tilbyr fantastisk panoramautsikt over kysten. Villaen har et flott bassengområde. Se mer her.

Se alle våre feriehus i Les Issambres her.