Provacances logo

Ferie i Nice - Riviera dronning

Ferieboliger på Côte d'Azur, Sør-Frankrike

Tilbring ferien i Nice på Côte d'Azur

Nice er den viktigste byen på den franske middelhavs, Côte d'Azur, kjent for sin vakre beliggenhet på Baie des Anges, omgitt av åssidene. Provacances tilbyr et bredt utvalg av feriehus, villaer og leiligheter i og rundt Nice.

Nice er en av de mest populære reisemålene i Middelhavet, og det er ikke uten grunn. Nice tilbyr et vell gode museer, en interessant gammel by, mange spennende butikker, en imponerende strandpromenade og en vakker kafé og restaurant liv. Den internasjonale flyplassen, Aéroport Nice Côte d'Azur, ligger i utkanten av byen, og det er gode togforbindelser.

Nice hovedattraksjon er den gamle bydelen Vielle Ville eller Vieux Nice, som det kalles. Her finner du en labyrint av trange, svingete gater, pakket røde takstein, små koselige seter, en rekke butikker og et stort utvalg av gode og mindre gode restauranter.

Nice tilbyr også kystens vakreste promenade, Promenade des Anglais. Navnet kommer fra det faktum at det var engelske aristokrater som på begynnelsen av 1800-tallet, førte den store strandpromenaden. I dag, den brede promenaden, La Prom, Nice landemerke, hvor skatere og roller skatere, pensjonister og turister flytte side ved side.

I front av promenaden er byens mange stranden delen. Flere av disse er eid av hoteller, og her må du både betale inngangspenger og å leie solsenger. På den annen side er det flere steder som serverer på Sunpad, og det er en restaurant som er koblet til stranden. Heldigvis, flere deler av stranden gratis. Den mest populære er rett overfor kasinoet. Herfra er det mulig å leie jet ski og pedal båtliv eller vannski. Legg merke til at bortsett fra en liten del av stranden, alle strendene rullesteinsstrender. Husk badesko.

Se alle vores ferieboliger i Nice her

Læs mere om Nice her