Provacances logo

Ferie i Provence - den vakreste regionen i Sør Frankrike

Selve symbolet på Frankrike

Opplev den fantastiske Provence

Provence er en av Frankrikes mest populære reisemål. Og med god grunn - den sørøstlige provinsen tilbud for alt fra vakre, brede sandstrender og fasjonable kystbyene til avsidesliggende vidder med sjarmerende landsbyer og gamle slott på åssidene. Provence er en unik blanding av inntagende natur, god gastronomi og kunst og kulturelle verden.

Provence er skapt til å elske og kunst, Leonardo da Vinci sa en gang, og det er et faktum at provencalerne er en nasjon av uforbederlige bon vivants, som eier muligheten til å slå sine ryggproblemer og alt som gjør livet vanskelig. Det er denne egenskapen som har gitt danskene, briter, tyskere, nederlendere og parisere et inntrykk av Provence som et paradis.

Området Provence-Côte d'Azur består av en rekke interessante byer og landsbyer. Alt fra små fjellandsbyer som Roussillon, Bormes-les-Mimosas, Grimaud, Tourrettes, Vence og Èze til fasjonable badebyer som Nice, Cannes og Saint-Tropez. Du vil finne historiske byer som Aix-en-Provence og Avignon, store byer som Marseille og sjarmerende badebyer som Bandol, Fréjus og Les Issambres.

Den tørre og varme klimaet mellom hav og fjell skaper ideelle forhold for en herlig ferie. Provacances tilbyr mer enn 330 nøye utvalgte feriehus i Provence-Côte d'Azur. Så hvis du har tenkt å tilbringe din neste sommerferie i Provence, klikk inn og se vårt store utvalg.